Tallers oberts de Gràcia 2015

Tallers oberts de Gràcia 2015

By on abr 30, 2015 in Esdeveniments, Joies | 0 comentaris

Us heu preguntat alguna vegada com es crea una joia d’autor?

Com molts ja sabeu, a G de joies, realitzem, al nostre taller, col·leccions pròpies, dissenys personalitzats i aliances. Enguany, volem compartir amb vosaltres la nostra experiència creativa, dins el marc d’activitats proposades per: TOG 2015 (tallers oberts de Gràcia).

Durant els dies 15, 16 i 17 de Maig, us convidem a descobrir el procés de creació d’una joia, acompanyats de diversos artistes:

Jèssica Bellí- Joiera
Ana Maria Marín Galvez- Escultora
Míriam Camarillas- Joiera i dissenyadora de G de Joies
Anna Masó- Joiera i gemmòloga
Iván Zaera- Fotògraf
Míriam Cano: escriptora

TALLER DE CREACIÒ

Crea la teva pròpia joia i experimenta amb la llum i l’ombra mitjançant la fotografia i l’escriptura.

Treballarem a partir del concepte de l’ultima col·lecció de Míriam Camarillas: Jo i l’ombra. Al nostre taller, us guiarem per a realitzar joies partint de fils de metall, utilitzant diferents eines habituals a la joieria, plegadors, alicates, llimes i tisores per metall, serres…
Un cop realitzades, les acompanyarem de fotografies creatives i un escrit de reflexió sobre el concepte treballat.
Aquestes joies, estaran exposades fins al dia 25 de Maig a la nostra galeria, i un cop finalitzada l’exposició, els participants del taller podreu emportar-vos aquesta joia feta per vosaltres, juntament amb la fotografia i l’escrit. Vine a fer-te la teva joia i experimenta amb la forma i la seva ombra!

EXPOSICIÓ: JO I L’OMBRA

A l’espai expositiu, podreu trobar les joies de l’ultima col·lecció realitzades per Míriam Camarillas. Es tracta d’un procés de creació on l’autora experimenta amb el seu món interior a través de l’art, projectant les seves pròpies ombres i transformant-les en joies plenes de llum.

Amb la col·laboració de:

Iván Zaera- Fotògraf
Míriam Cano: escriptora

Durant aquests dies, l’autora, compartirà les seves experiències creatives i us mostrarà el seu procés de creació d’aquestes noves col·leccions.

Horari:

Divendres
-d’11 a 14 h i de 17 a 21:00 h – Exposició: Jo i l’Ombra amb la presència de l’autora.
-de 18:30 h a 21:00 h – Taller de creació.

Dissabte
-d’11 a 14 h i de 17 a 21:00 h – Exposició: Jo i l’Ombra amb la presència de l’autora.
-d’11 a 14 h Taller de creació.
-de 17 a 21:00 h Taller de creació .

Diumenge
-d’11 a 14 h i de 17 a 21:00 h- Exposició: Jo i l’Ombra amb la presència de l’autora.
-d’11 a 14  h i de 17 a 19 h- Taller de creació.
-de 17 a 19:30 h- Exposició de les peces creades als tallers.
-de 19:30 h a 21:00 h – Acte de cloenda de l’exposició i taula rodona on comentarem les experiències i sensacions viscudes durant els tallers.

 

Exposició: Jo i l’Ombra del 15 al 25 de Maig de 2015.
Exposició Joies creades als tallers oberts del 16 al 25 de Maig de 2015.

Horari de botiga: de dilluns a dissabte d´11 a 14 h i de 17 a 20:30h.
G de Joies: C/ Torrent de l´Olla, 68 bx. 08012 Bcn
www.gdejoies.com               gdejoyas@yahoo.es            T. 93 285 09 42

 

 

Míriam Camarillas és dissenyadora i orfebre a G de Joies, des d’on fabrica les seves pròpies col·leccions, tant per a la seva galeria com per a altres botigues. Combina el seu ofici d’orfebreria amb la recerca i l’experimentació, entenent la joia com un objecte ple de contingut, tant formal com conceptual. Al seu taller, juga amb els elements (or, plata, gemmes…) i experimenta amb la llum, la geometria, l’espai, els símbols, el color… En el seu últim treball, combinant la fotografia amb la joia i reflexiona sobre les ombres, tant les visibles com les més subtils. A partir de fils de metall es deixa transportar a mons interiors, entenent l’ombra com a part indivisible de la matèria.

Míriam Cano és llicenciada en humanitats especialitzada en gestió cultural. Ha escrit crítiques de cinema i de música en diferents mitjans en línia i ha col·laborat en diversos programes de ràdio, centrats, sobretot en el cinema i en la música de cinema. L’any 2013, guanyà el premi de poesia Martí Dot de Sant Feliu de Llobregat i va publicar el meu primer llibre, “Buntsandstein” (Viena Edicions, 2013). També ha publicat poemes a les antologies “II Festival de Poesia des dels Balcons” (Parnass Ediciones, 2014) i “Assumiràs la Veu” (Terrícola, 2014). Forma part del jurat del Premi de Narrativa per a Dones Mercè Rodoreda i del Premi de Poesia Martí Dot.

Jèssica Bellí és Titulada Superior en Joieria Artística per l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona l’any 2007, segueix els seus estudis artístics amb la llicenciatura de Belles Arts, que combina amb els monogràfics de joieria de l’escola d’Arts i Oficis de Barcelona. L’any 2013 els finalitza amb el màster que l’especialitza en docència en l’àmbit artístic. Actualment combina el seu projecte personal en l’àmbit de la joieria artística i la docència dins el departament  de joieria a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona.

Ana María Marín Gálvez és escultora i gravadora, especialitzada en vidre. Treballa al seu taller a Barcelona, on també dona classes. Realitza escultures i maquetes tàctils perquè toquin els cecs,té obra a diversos museus i fa exposicions. Col·labora amb projectes de Pau. La investigació artística pròpia està en relació al femení i la natura, la paraula i el significat. www.esculturatactil.com

Ivan Zaera és titulat en imatge, des de l’any 2000, treballa per a diferents televisions. Gran aficionat a la fotografia, es passeja per l’escena que vol fotografiar, observant els detalls per veure que li suggereixen amb una mirada aguda i desperta, anteposant la realitat a l’artifici.

Anna Masó és llicenciada en Gemmologia i especialització en Diamant a la Universitat de Barcelona el 2014. Va obtenir el Títol de Tècnica Superior d’Arts Plàstiques i Disseny en Joieria Artística a l’Escola d’Art del Treball de Barcelona l’any 2011. Durant aquests anys s’ha estat formant en monogràfics d’Alta Joieria, Gravat l’Àcid, Laca Japonesa, Esmalts, Resines i Clavat en escoles com el JORGC i la Massana. Actualment combina la feina d’atenció al client i gestió de comandes a G de Joies, amb el disseny i creació de noves peces basades en joies contemporànies, amb la finalitat de crear una nova línia de joieria d’autor, en un taller eclèctic situat al barri de Gràcia, on comparteix espai amb antigues companyes d’Escola.

tallers-gdjoies

Post a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Share This